امروز: جمعه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/16]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 2947 تاریخ انتشار: سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۳۰:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

سید حمید کلانتری اعلام کرد؛

بیمه ما اختیاری است / ۱۸ هزار نفر مستمری بگیر صندوق هستند / سقف سنی برای پوشش بیمه‌ روستائیان و عشایر حذف شد/ دو سوم حق بیمه را دولت پرداخت می‌کند

خبرایران: مديرعامل صندوق بيمه اجتماعي کشاورزان، روستاييان و عشاير گفت: تا قبل از حذف سقف سنی در حدود سه میلیون نفر جامعه هدف این صندوق را تشکیل می‌دادند اما با اجرای مصوبه جدید بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به جمعیت تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر اضافه می‌شود.
بیمه ما اختیاری است / ۱۸ هزار نفر مستمری بگیر صندوق هستند / سقف سنی برای پوشش بیمه‌ روستائیان و عشایر حذف شد/ دو سوم حق بیمه را دولت پرداخت می‌کند

به گزارش خبرنگار خبرایران، نشست مطبوعاتی تشریح برنامه‌ها و اقدامات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با حضور«سید حمید کلانتری» مديرعامل صندوق بيمه اجتماعي کشاورزان، روستاييان و عشاير و اصحاب رسانه  برگزارشد.

دراین نشست خبری«سید حمید کلانتری» مديرعامل صندوق بيمه اجتماعي کشاورزان، روستاييان و عشايراظهارداشت: پیش از این بر اساس مصوبه دولت برای بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر سقف سنی مردان تا ۵۵ و برای زنان تا ۵۰ سال بود و حذف سقف سنی بر اساس مصوبه سال ۹۱ مجلس شورای اسلامی انجام شده و این مصوبه از دی ماه سال ۹۲ اجرایی شده و بر همین اساس بعد از این سقف سنی برای بیمه شدن کشاورزان، روستائیان و عشایر وجود ندارد.

کلانتری با اعلام اینکه تا قبل از حذف سقف سنی در حدود سه میلیون نفر جامعه هدف این صندوق را تشکیل می‌دادند اما با اجرای مصوبه جدید بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به جمعیت تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر اضافه می‌شود که با خانواده‌های آن‌ها جمعیتی بالغ بر ۲۰ میلیون نفر را تحت پوشش قرار می‌دهیم.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با اعلام اینکه بیمه ما اختیاری است، اظهار داشت: دو سوم حق بیمه را دولت پرداخت می‌کند و سهم ۵ درصدی را که بیمه شده می‌بایست پرداخت کند در مدت یک سال از او دریافت می‌شود.

وی با اشاره به تقسیم جمعیت تحت پوشش این صندوق به ۸ گروه درآمدی، ادامه داد: اگر میزان درآمد ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومانی را برای این ۸ گروه در نظر بگیریم سهم پرداختی برای بیمه شدگان بسیار ناچیز خواهد بود به طوری که به ازای ۱۸۰ هزار تومان حق بیمه‌ای که از بیمه شده دریافت می‌گردد، دولت ۳۶۰ هزار تومان به حساب او واریز می‌کند.

کلانتری در ادامه به مشکلات پیش روی این صندوق برای پوشش بیمه‌ای کشاورزان، روستائیان و عشایر اشاره کرد و گفت: مشکل ما این است که فرهنگ بیمه شدن در جامعه روستایی و عشایر ترویج نشده و رسانه ملی باید در این موضوع ما را همراهی کند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با اعلام اینکه نزدیک به ۳۴ درصد جمعیت کشور را افراد روستایی تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: در حال حاضر تنها ۱۵ درصد این افراد بیمه شده‌اند یعنی از ۶. ۶ میلیون روستایی تنها ۱. ۱ میلیون نفر آن‌ها تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر قرار دارند.

وی با تاکید بر اینکه ما همه مراجعه کنندگان واجد شرایط را بیمه می‌کنیم، اظهار داشت: متاسفانه در سه سال گذشته و هر سال کمتر از ۹۰ هزار نفر بیمه شده جدید تحت پوشش قرار گرفته‌اند در حالیکه ما در سال گذشته نزدیک به ۸۰ هزار نفر را تحت پوشش بیمه صندوق اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر قرار دادیم.

کلانتری در ادامه به مزایای بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر اشاره کرد و گفت: اولین مزیت این است که ما حق بیمه را سالیانه دریافت می‌کنیم و چنانچه فرد در سال دوم در اثر حادثه یا بیماری از کار افتاده شود، تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

وی همچنین به پرداخت مستمری بازنشستگی با ۶۵ سال سن و ۱۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه اشاره کرد و گفت: تاکنون ما کسی را نداشته‌ایم که از حقوق بازنشستگی این صندوق برخوردار شود، اما ۱۸ هزار نفر مستمری بگیر صندوق هستند که در اثر فوت بیمه شده یا از کار افتادگی مستمری دریافت می‌کنند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در ادامه به پیشنهاد این صندوق به دولت برای تحت پوشش قرار دادن افراد روستایی و عشایر اشاره کرد و اظهار داشت: ما به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی پیشنهاد داده‌ایم که از محل مابه التفاوت درآمدی حاصل از هدفمندی به مدت ۲ تا ۳ سال در صورت امکان حق بیمه را دولت به طور کامل پرداخت کند تا کشاورزان، روستائیان و عشایر به صورت رایگان بیمه شوند.

کلانتری اعتبار موردنیاز برای اجرایی شدن چنین پیشنهادی را سالانه ۱۵۰۰ میلیارد تومان و به مدت سه سال ۴۵۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب