امروز: جمعه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/02]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 26443 تاریخ انتشار: جمعه ۱۰ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۹:۲۰:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

بازدید کارشناسان HSE از پل های عابرپیاده سطح منطقه21

خبرایران:رئیس اداره HSE منطقه21 از بازدید کارشناسان این اداره از پل های عابر پیاده سطح این منطقه با هدف ایمن سازی و استاندارد سازی این پل ها خبر داد.
بازدید کارشناسان HSE از پل های عابرپیاده سطح منطقه21

به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه21، مسلم زارعی رئیس اداره HSE این منطقه ضمن بیان خبر فوق گفت: این بازدید طی هفته اخیر و با عنایت به توجه ویژه به پل های عابر پیاده اعم از مکانیزه یا معمولی به منظور حفظ حریم و ایمنی در تردد شهروندان در کوتاه ترین زمان ممکن انجام گرفته است.

وی در همین خصوص افزود: با توجه به لزوم رعایت مسایل ایمنی و رفع مشکلات جهت رفاه حال شهروندان منطقه21، بازدید از پل های عابر پیاده با هدف ارتقای وضعیت HSE ، افزایش میزان تاثیرگذاری و اثربخشی HSE در بدنه اجرایی شهرداری و رفع بخش عمده موارد عدم انطباق عملیاتی این پل ها صورت گرفته است.

زارعی در پایان و در تشریح موارد بررسی شده طی این بازدیدها تصریح کرد: رها بودن نامناسب سیم ها در سقف پل، احتمال آسیب دیدگی به علت شکستگی تلق و عدم رعایت نظافت و شستشوی پل ها از مواردی است که مقرر شد کلیه ی اقدامات لازم در خصوص رفع مشکلات فوق توسط مسولین ذیربط برطرف شود.

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب