امروز: سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ [2024/11/05]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 24075 تاریخ انتشار: دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰:۱۷:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

وزیر ارشاد جدید دولت دوازدهم را بشناسیم

خبرایران:سیدعباس صالحی گزینه معرفی شده رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم منصوب شد.
وزیر ارشاد جدید دولت دوازدهم را بشناسیم

به گزارش خبرایران، «سیدعباس صالحی» به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دوازدهم از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت.

بر اساس این گزارش، در جلسه رای اعتماد به وزرای دولت دوازدهم 288 نماینده در خانه ملت امروز 29 مردادماه حضور داشتند، نمایندگان مجلس با  242 رای موافق و   25رای مخالف صالحی را به عنوان وزیر ارشاد دولت دکتر حسن روحانی برگزیدند.

سیدعباس صالحی پیش از این مسئولیت معاونت فرهنگی را در دولت یازدهم برعهده داشت و با وزرایی چون علی جنتی و سیدرضا صالحی امیری همکاری داشت.

 

وی متولد 1342 در مشهد بوده و دارای تحصیلات دکترای فلسفه است؛ سید عباس صالحی از سال 1351 وارد حوزه علمیه مشهد شد، دروس مقدماتی، سطوح مقدماتی و عالی را در حوزه علمیه مشهد گذراند؛ از سال 60 به حوزه علمیه قم عزیمت کرد و دروس خارج را تا سال 68 در آن حوزه گذرانیده و مجددا به مشهد عزیمت داشته و در دروس خارج اساتید مشهد ادامه تحصیل داد، در سال 76 مجددا به حوزه علمیه قم مراجعت تحصیلی و علمی داشت.

دروس مقدماتی را در مدرسه آقای موسوی‌نژاد و دروس سطح را در خدمت آقایان حضرات صالحی‌، مدرسی و فلسفی گذراند، در حوزه علمیه قم از دروس حضرات آیات وحید خراسانی، شیخ جواد تبریزی بهره‌مند شد، پس از عزیمت از مشهد در دروس حضرات آیات زنجانی و علم الهدی شرکت کرد. وی همچنین در مباحث فلسفی از حضرات اساتید ابراهیمی دینانی، انصاری شیرازی و حسن‌زاده آملی بهره برده است.

در سال 67 ـ 65 سردبیر مجله حوزه و در سال 76 ـ 73 مسئول دفتر تبلیغات اسلامی خراسان بود، از سال 76 تاکنون در سه دوره متوالی عضو هیات مدیریه دفتر تبلیغات اسلامی (و سپس عضو هیات امنای آن) بود.

از سال 76 مدیر مسئول نشریه پژوهش‌های قرآنی و از همان سال عضو هیات تحریریه نشریات فقه اهل بیت و کاوش فقه در فقه اهل بیت بود.

صالحی در ادامه فعالیت‌های خود سال 78 مدیر مسئولی و سردبیری نشریه «پگاه» را بر عهده داشت که تاکنون 176 شماره از آن منتشر شده است.

از تالیفات وی می‌توان به، «‎تفسیر راهنما» اشاره کرد که در آن نقش ‎محقق را داشت، کتاب «حوزه و روحانیت»، «‎دانشگاه و دانشجو» از دیگر تالیفات اوست، البته 22 مقاله هم نوشته که از آن جمله می‌توان به،‎ابوذر امام، اسوه امام، ‎امام و سلوک تفسیری و... اشاره کرد.

اصلاح سیستم یارانه از بن کاغذی به الکترونیکی، حل مشکل معافیت مالیاتی ناشران و کتابفروشان، امضای تفاهم‌نامه به منظور تعیین تکلیف چاپ با وزرات صنعت و.. از فعالیت‌های مثبت او در زمان تصدی معاونت فرهنگی است.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از 5 روز بررسی صلاحیت و برنامه‌های وزاری پیشنهادی کابینه دوازدهم، رأی اعتماد یا عدم اعتماد خود به وزرای پیشنهادی را نشست علنی صبح امروز (یکشنبه) پارلمان اعلام کردند.

انتهای پیام/ ا

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب