خبرایران: دبیرجشنواره بازیهای رایانهای تهران گفت: داوری آثارتوسط 29 داورداخلی و بینالمللی به اتمام رسیده و نماینده بازیسازان در سازمان نظام صنفی رایانهای نیز به عنوان ناظر در تمام جلسات داوری حضور داشته است تا شائبهای پیش نیاید.
به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری «جشنواره بازیهای رایانهای تهران» صبح امروز ۱۶ اسفند ماه 1395 با حضور«متین ایزدی» دبیرجشنواره بازیهای رایانهای تهران واصحاب رسانه برگزارو دراین نشست خبری«متین ایزدی» دبیرجشنواره بازیهای رایانهای تهران طی سخنانی در درخصوص تغییر زمان برگزاری اختتامیه اظهارداشت: دلایل بسیاری وجود داشت که اختتامیه از ۵ اسفند به ۲۱ اسفند منتقل شود و خوشبختانه این مدت زمان اضافی به ما فرصت داد تا علاوه بر بهبود روند داوری، برنامهریزیها برای بهتر برگزار شدن اختتامیه نیز به خوبی پیش برود.
دبیرجشنواره بازیهای رایانهای تهران به تفکیک تعداد آثار ارسالی به جشنواره را تشریح وابرازداشت: از 187 بازی ارسال شده به جشنواره، ۱۶۰ بازی برای اندروید، ۳۶ بازی برای رایانههای شخصی و ۳۵ بازی نیز برای پلتفرم iOS بودند که در تمام پلتفرمها شاهد رشد تعداد آثار ارسالی هستیم. همچنین ۱۹ بازینامه نیز به جشنواره ارسال شده است. ارسال کننده این آثار 105 شرکت و ۴۲ تیم بودهاند.
وی تعداد بازیها در هر ژانر را نیز اینطور برشمرد که۱۰ بازی در ژانر اکشن ماجرایی، ۱ بازی در ژانر نقشآفرینی، ۲۹ بازی در ژانر استراتژی و مدیریتی، ۴۳ بازی در ژانر اکشن، ۵۳ بازی در ژانر ساده، ۱۶ بازی در ژانر سکوبازی، ۲۰ بازی در ژانر ماجرایی و ۱۵ بازی در ژانر ورزشی داوری شدهاند.
دبیرششمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران از اتمام روند داوری آثار خبر داد و تشریح کرد: داوری آثار توسط ۱۳ داور داخلی و ۱۶ داور بینالمللی به اتمام رسیده است و نماینده بازیسازان در سازمان نظام صنفی رایانهای نیز به عنوان ناظر در تمام جلسات داوری حضور داشته است تا شائبهای پیش نیاید.
ایزدی ادامه داد: با توجه به این که اختتامیه به تعویق افتاد، این فرصت برای تیم داوری ایجاد شد تا یک بار دیگر بازیهایی که بیشترین امتیازها را کسب کرده بودند؛ بررسی کرده و اگر میخواهند نمرات خود را دقیقتر کنند. به همین دلیل میتوان گفت امسال با داوری بسیار دقیقی روبهرو بودیم.
وی عنوان داشت: از نظر ما ایدئولوژی و نقش جشنواره در صنعت بازی همانند حلقه یا چرخدندهای است که کمک میکند اتصال بین بازیها و بازار و مخاطب بهتر شکل گیرد و بر همین اساس ما هر ساله به دنبال حامیان یا همراهانی هستیم که بتوانند نه به جشنواره و بنیاد ملی بازیهای رایانهای بلکه به بازیسازان و بازی سازی کشور کمک کنند.
دبیر ششمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران افزود: خوشبختانه امسال حامیانی داریم که این کار را در سطح وسیع و گستردهای انجام میدهند. ما به ویژگیها و قابلیتهایی که این حامیان به بازیهای برتر میدهند «جوایز عملیاتی» میگوییم.
وی تاکید کرد: شرکت ایرانسل به عنوان یکی از حامیان جشنواره از بازیهای برتر پشتیبانی ویژه مالی پرداخت داخل بازی از طریق شارژ ایرانسل، میزبانی بازیهای آنلاین روی سرورهای ایرانسل، تخصیص ترافیک ارزانتر بر بستر اینترنت ایرانسل به بازیهای برتر و ارسال ۱ میلیون پیامک تبلیغاتی (BTL) برای بازیهای برتر از جمله جوایز عملیاتی ایرانسل برای جشنواره است.
ایزدی ابرازداشت:شرکت تبلیغاتی تپسل بهعنوان حامی دیگر جشنواره به بازیهای برتر پکیجهای بزرگ و کوچکی اعطا میکند که از جمله آنها میتوان به تخفیف ویژه ۵۰ درصدی تبلیغات، مشاوره تبلیغاتی رایگان، استفاده از سرویس سرور بکتوری و غیره اشاره کرد.
وی یادآورشد: دیده شدن بازی درمارکت کمک فراوانی به درآمدزایی آن بازی میکند و خوشحالیم که مجموعه کافه بازار همچون گذشته در کنار جشنواره خواهد بود و بازیهای برتر جشنواره به مدت ۵ روز به صورت بنر بزرگ در صفحه اول کافه بازار درج میشوند.
دبیر ششمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران ادامه داد: سایت آپارات نیز با ارائه ردیف اختصاصی به جشنواره کمک شایانی به فرهنگ تریلر یا ویدیو ساختن از بازیهای ایرانی کرده است. علاوه بر آن ویدیوی بازیهای برتر جشنواره در صفحه اول آپارات به نمایش در میآیند. خوشبختانه مراسم اختتامیه جشنواره به صورت زنده توسط آپارات پخش خواهد شد.
وی جوایز عملیاتی نمایشگاه بینالمللی TGC را یکی دیگر جوایز مهم اعلام کرد و گفت: به بازیهای برتر غرفه ۹ متری رایگان، معرفی بازی به ناشران در روز ناشران نمایشگاه و بلیتهای رایگان برای شرکت در کنفرانسها و کلاسهای تخصصی اعطا میشود.
ایزدی درخصوص نحوه انتخاب بازی با محتوای فرهنگی هم خاطر نشان کرد: در برخی جشنوارهها که نگاه ویژه یا بخشهای خاصی دارند، دبیر جشنواره تعیین میکند که فلان اثر جایزه بگیرد اما ما بههیچ وجه در جشنواره گیم تهران چنین رویکردی نداریم.
وی با اشاره به اضافه شدن بخش بهترین بازی فرهنگی به جشنواره گفت: برای ما در بنیاد ملی بازیهای رایانهای مهم است که بازیهایی با رویکرد فرهنگی بیشتر و بیشتر ساخته شود. به همین دلیل جایزه بهترین بازی فرهنگی را به جشنواره اضافه کردیم و معیارهای مشخصی برای بازی فرهنگی تعریف کردیم. این معیارها به تمام داوران داخلی جشنواره ارائه شده و آنها تصمیم گرفتند که کدام بازی از نظرشان بازی فرهنگی بهتری است.
بنابراین گزارش،اختتامیه ششمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران با حضور«دکتر صالحی امیری» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و «دکتر ستاری» معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری روز شنبه ۲۱ اسفند ماه از ساعت ۱۸ الی ۲۲ در سالن اصلی مرکز همایشهای برج میلاد برگزار خواهد شد.