امروز: شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/03]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 19842 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۹:۴۰:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

رضا کیانیان درنشست خبری اعلام کرد/2 ؛

کیارستمی همیشه در ذهن و یاد من زنده است/سینمای ایران سال گذشته بیش از ۳۷۶ جایزه خارجی در حوزه سینما برنده شده/ به افراد غیرمتخصص برای ورود به شورای شهر رأی دادیم/ در جاهای ناشناخته شیرجه می‌زنم/به آینده مردم کشورم امیدوارم

خبرایران: رضا کیانیان بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون گفت:آدمی هستم که در جاهای ناشناخته شیرجه می‌زنم. ممکن است آبرویم برود، اما هیجان این کار را دوست دارم.
کیارستمی همیشه در ذهن و یاد من زنده است/سینمای ایران سال گذشته بیش از ۳۷۶ جایزه خارجی در حوزه سینما برنده شده/ به افراد غیرمتخصص برای ورود به شورای شهر رأی دادیم/ در جاهای ناشناخته شیرجه می‌زنم/به آینده مردم کشورم امیدوارم

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرایران،نشست خبری نمایشگاه«دچارآبی بیکران» بعدازظهر سه شنبه 12 بهمن ماه 1395 با حضور «رضا کیانیان» بازیگر سینما و تلویزیون ،«وحید ملک» مدیرآرت سنترو اصحاب رسانه درباغ انجمن خوشنویسان ایران برگزار ودراین نشست خبری «رضا کیانیان»   اظهارداشت:کیارستمی همیشه در ذهن و یاد من زنده است و کیارستمی یک‌بار به من گفت که 3 چیز را به دیوار خانه‌اش آویخته است؛ دو جایزه از ژاپن و کارت انجمن عکاسان ایران. کیارستمی می‌گفت این کارت را به دیوار زدم تا همه بدانند من عضو این انجمن هستم. خوشبختانه من نیز به عضویت انجمن عکاسان ایران و عضویت افتخاری انجمن عکاسان سینما درآمده‌ام.

 

آدمی هستم که در جاهای ناشناخته شیرجه می‌زنم

بازیگرفیلم آژانس شیشه ای در خصوص حراج تهران نیز توضیح داد: هنگامی که آقای سمیع آذر از من خواست وظیفه چکش زدن حراج تهران را برعهده بگیرم، به 2 دلیل این کار را انجام دادم؛ اول این‌که می‌خواستم وجهه شهرتم را به عکاسی وهنرهای تجسمی بدهم تا حراج رونق بگیرد، از طرفی من آدمی هستم که در جاهای ناشناخته شیرجه می‌زنم. ممکن است آبرویم برود، اما هیجان این کار را دوست دارم. بنابراین به حراج نیز به‌عنوان یک پرفورمنس نگاه می‌کردم.

 

نمی‌خواستم درحراج تهران قیمت کارهایم مانند حباب رشد کند

وی اضافه کرد: در3 دوره این حراج، آثار من به فروش رفت، اما در سال 4، قیمت همین‌طوری بالا می‌رفت که من آن را روی ۶۰ میلیون نگه داشتم، زیرا نمی‌خواستم قیمت کارهایم مانند حباب رشد کند. همیشه دوست داشتم جایزه نقش دوم را درسینما بگیرم و بعد جایزه نقش اول را، زیرا هنگامی که یک دفعه پیشرفت می‌کنی، نمی‌دانی تا چه اندازه ظرفیت داری.

کیانیان مطرح کرد: آثار من به غیر از حراج تهران در حراج کریستیز و بونهایمز نیز چکش خورده است. حراج تهران حراج معتبری است و چون در ایران برگزار می‌شود عده‌ای می گویند به خاطر شهرتم عکس‌های مرا خریداری کرده‌اند اما در حراج کریستیز و بونهامز، کسی من را به‌عنوان بازیگر نمی‌شناسد و فقط عکس‌هایم را می‌بینند و این نکته مهمی است.

 

اتفاقات فرهنگی در سال‌های اخیر زیادی رخ داده و امیدوارکننده است و من را به آینده مردم کشورم امیدوارتر می‌کند

وی خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر، اتفاقات فرهنگی زیادی رخ داده که بسیار امیدوارکننده است و من را به آینده مردم کشورم امیدوارتر می‌کند و آن گفتمان‌های مدنی است. پیش از این، گفتمان مسئولیت اجتماعی وجود نداشت و کار خیر بود. کار خیر خیلی خوب است، اما فردی است و به تعداد محدودی کمک می‌شود، از طرفی نباید کمک خود را علنی کنی، زیرا حسابی بین ما و خدا باز می‌شود و نباید آن را هیچ‌جا بگوییم؛ اما یک نوع کار خیر است که مسئولیت اجتماعی نام دارد، یعنی در جامعه کار ایجاد کنیم که خیل بی‌کاران به سر کار بروند. ما باید این موضوع را با صدای بلند علنی کنیم تا بقیه یاد بگیرند.

 

دولتی که می‌خواهد همه کارها را خودش انجام دهد، گدا می‌پرورد

کیاییان افزود:امروز موسسات نیز باید به مقوله مسئولیت اجتماعی توجه کنند. آن‌ها باید به مشتری خودشان کمک کنند تا کالایی را بخرند که در زندگی او موثر باشد.در کشورهای دیگر، سیاست و امور بین‌المللی با دولت است؛ اما بقیه کارها با ملت است. دولتی که می‌خواهد همه کارها را خودش انجام دهد، گدا می‌پرورد. گاهی پیش می‌آید نشریات می‌نویسند از دولت انتظار داریم که کار ایجاد کند، اما مگر خود ما چه کاره هستیم. مردم هم مسئولیت دارند.

 

در جریان پلاسکو مقصریم، زیرا به افراد غیرمتخصص برای ورود به شورای شهر رأی دادیم

وی تصریح کرد:‌ این گفتمان از زمانی که مردم ما فهمیدند کودک نیستند و سرپرست نمی‌خواهند و وظایف دولت و ملت از یکدیگر جدا شد به‌وجود آمد. یک زمان هست که ما فکر می‌کنیم، هر کاری سیاسی است و ما نباید کاری انجام دهیم، اما یک زمان، حوزه مسئولیت سیاسی و مسئولیت اجتماعی از یکدیگر جدا می‌شود. به‌عنوان مثال، ما در جریان پلاسکو مقصریم، زیرا به افراد غیرمتخصص برای ورود به شورای شهر رأی دادیم.

 

سال گذشته ما بیش از ۳۷۶ جایزه خارجی در حوزه سینما برنده شدیم

کیانیان تاکیدکرد: حوزه مسئولیت اجتماعی، از خود شروع کردن است. من در حوزه مسئولیت اجتماعی با بسیاری از وزارتخانه‌ها و موسسات کار می‌کنم و به آن‌ها مشاوره و پیشنهاد می‌دهم و این‌که می‌گویند آثار ایرانی حرف برای گفتن دارند، این یعنی چیزی در دنیای ما غلیان کرده است. سال گذشته ما بیش از ۳۷۶ جایزه خارجی در حوزه سینما برنده شدیم. خیلی‌ها ایراد می‌گیرند و می‌گویند به‌خاطر سیاه‌نمایی است که ما جایزه می‌بریم، اما اتفاقا سینمای ما خیلی سفیدنماست.

 

سینمای ایران در انیمیشن، مستند و حوزه داستانی جایزه جهانی دارد

وی عنوان داشت: سینمای ایران در انیمیشن، مستند و حوزه داستانی جایزه جهانی دارد، این یعنی اتفاقی در سینما افتاده که باعث شده این همه جایزه ببریم. اگر به فیلمی اسکار می‌دهند، در وهله اول، آن فیلم باید در شأن اسکار باشد و سینمای ما هرچه قله در جهان بود، فتح کرد. در تئاتر نیز با یک جست‌وجوی ساده و کوچک متوجه می‌شوید که گروه‌های ما به هر جا رفتند، جایزه بردند.

کیانیان در پایان گفت: ما همواره فکر می‌کنیم خیلی عقب هستیم، اما این‌طور نیست. موسیقی ما تا بخش‌های بالای جشنواره‌های جهانی می‌رود و نوازندگان ایرانی با نوازندگان بین‌المللی هم‌نوازی می‌کنند و درکل هنر ایران در جهان حرف های زیادی برای گفتن دارد.

بنابراین گزارش، نمایشگاه عکس های رضا کیانیان با نام«دچار آبی بیکران» از ۱۵ تا ۲۹ بهمن ماه 1395 در آرت سنترباغ واقع در بلوار اندرزگو ، خیابان سلیمی شمالی ، باغ انجمن خوشنویسان ایران برگزارخواهد شد.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب