امروز: شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/27]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 19656 تاریخ انتشار: دوشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۲:۱۱:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

جلسه صبح امروز معاون اجرایی برای پیگیری وضعیت؛

طیب نیا: اولویت اصلی دولت، تداوم اشتغال حادثه دیدگان ساختمان پلاسکو است

خبرایران:وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: اکنون تداوم اشتغال خسارت‌ دیدگان حادثه ساختمان پلاسکو اولویت اصلی دولت است.
طیب نیا: اولویت اصلی دولت، تداوم اشتغال حادثه دیدگان ساختمان پلاسکو است

به گزارش خبرایران از وزارت امور اقتصادی و دارایی، «علی طیب نیا» امروز (دوشنبه) در حاشیه نشست تخصصی معاونان و رییسان اداره های مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی استان های سراسر کشور اعلام کرد امروز مصوبه های دولت درخصوص تداوم اشتغال، بیمه و پرداخت تسهیلات به آسیب دیدگان حادثه ساختمان پلاسکو به طور رسمی ابلاغ شد.
وی خاطرنشان ساخت: در این زمینه به سرعت در تلاشیم و حتی جلسه ای صبح امروز با حضور معاون اجرایی رییس‌جمهوری برگزار شد تا هر چه سریع تر و پیش از نزدیک شدن به ایام عید، مکان دیگری برای پیگیری کسب و کار کسبه فعال در ساختمان پلاسکو تعیین شود.
طیب نیا ادامه داد: چند گزینه پیشنهادی توسط اتاق اصناف در حال بررسی است که بزودی اطلاع رسانی عمومی خواهد شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره بخشودگی بدهی های مالیاتی آسیب دیدگان این حادثه نیز گفت: مجموعه بدهی های مالیاتی آنان که ناشی از فعالیت های اقتصادی می شود، مشمول این بخشودگی است.
وی اضافه کرد که این بخشودگی بر اساس ماده 165 قانون مالیات های مستقیم و به پیشنهاد وزارت اقتصاد اعمال شده است.
طیب نیا همچنین از در نظر گرفتن امتیازات و تسهیلات ویژه به آتش‌نشانان آسیب دیده و بازماندگان آنان در این حادثه توسط دولت اشاره کرد و افزود: این امتیازها امروز به طور رسمی اعلام می شود.
به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در جلسه عصر دیروز (یکشنبه) هیات دولت تسریع در اتمام مراحل آواربرداری، ‏خارج کردن اجساد و تجلیل شایسته از آنها و خانواده آنان را اولویت اول برشمرد و با توجه به مرکزیت تجاری این ‏منطقه، بر آماده کردن محیط جهت شروع هر چه سریعتر کسب و کار تاکید کرد.
ساختمان تجاری پلاسکو در محدوده خیابان جمهوری تهران ساعت 8 صبح سی ام دی ماه دچار حریق شد که پس از سه ساعت و نیم تلاش آتش نشانان برای مهار آتش، 15 طبقه ساختمان به طور کامل فروریخت.
در مجموع یک هزار و ٢٠٠ واحد در مجتمع تجاری پلاسکو وجود داشت که براساس آمارها 560 واحد، فعال بود. 15 هزار میلیارد ریال خسارت به این واحدها وارد شده است و سه هزار کارگر نیز بیکار شدند.
بخش زیادی از کسبه این ساختمان در صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پیراهن بودند که 99 درصد آنان از این واحدها به عنوان «مرکز پخش» استفاده می کردند. همچنین 180 واحد در این ساختمان تولیدکننده و فروشنده دیگر اقلام بودند.
در این ساختمان 400 واحد پیراهن دوز، 6 واحد کشباف، هشت واحد صنف خیاطان و 20 واحد تولیدی کفش فعال بود.
ساختمان 15 طبقه پلاسکو در سال 1341 به عنوان نخستین ساختمان بلندمرتبه تهران افتتاح شد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ساختمان‌های پلاسکو و آلومینیم در اختیار بنیاد مستضعفان قرار گرفت.
بنیاد مستضعفان اعلام کرد که تلاش می کند در مدت 2 سال این ساختمان را با رعایت ضوابط و مقررات و با کیفیت بالا بسازد و واحدهای آن را به ذینفعان واگذار کند.

** تلاش برای ثبات و امنیت اقتصادی
وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست نیز گفت: سعی دولت یازدهم، تبدیل بحران اقتصادی حاکم بر کشور به ثبات و امنیت در سه سال گذشته بود.
طیب نیا اضافه کرد: نهادهای انتظامی و بویژه نیروی انتظامی بخشی از امنیت کشور را تامین می کنند و بخشی دیگر از طریق ایجاد آرامش و کنترل نوسان در عرصه اقتصاد کلان تامین می شود.
وی عوامل کنونی بی ثباتی اقتصاد کشور را ناامنی اقتصادی، افزایش نرخ تورم و بی ثباتی نرخ ارز در سال های 1391 و 1392 توصیف کرد و ادامه داد: اگرچه در برخی زمینه ها مانند بخش بانکی هنوز مشکلاتی وجود دارد اما اینک نفت ایران به هر میزان و به هر کشوری فروخته می شود و حتی در ماه های گذشته رکورد صادرات نفت در دوران پس از انقلاب شکسته شد.
به گزارش ایرنا، شامگاه بیست و ششم دی ماه 1394 با انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره انجام تعهدات هسته ای ایران در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، اجرای تعهدات طرف مقابل (گروه 1+5) یعنی روند لغو تحریم های هسته ای غرب علیه تهران آغاز شد.
سوم بهمن ماه معاون شرکت ملی نفت به ایرنا گفت: افزایش 90 هزار بشکه ای تولید نفت ایران طبق توافق سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در حال تحقق است.
دهم آذرماه در یکصد و هفتاد و یکمین نشست عادی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در وین قرار شد بیشتر اعضا، میزان تولید خود را در مجموع به میزان یک میلیون و 200 هزار بشکه کاهش دهند اما با افزایش روزانه 90 هزار بشکه ای تولید نفتی ایران در نیمه نخست 2017 موافقت شد.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب