امروز: یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ [2024/06/16]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 19173 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۳:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

نماینده مجلس مطرح کرد؛

بی هدف بودن در زندگی عامل اصلی آغاز مصرف مواد مخدر صنعتی و داروهای روان گردان است/ رونق کسب و کار می تواند به وضعیت شوم اعتیاد پایان دهد

خبرایران:نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با مبارزه اجتماعی با مواد مخدر می گوید: برای پایان دادن به وضعیت شوم اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و داروهای روانگردان و کنترل و پیشگیری از آن ، باید زمینه های اشتغال بیشتر فراهم شود و کسب و کار رونق داشته باشد.
بی هدف بودن در زندگی عامل اصلی آغاز مصرف مواد مخدر صنعتی و داروهای روان گردان است/ رونق کسب و کار می تواند به وضعیت شوم اعتیاد پایان دهد

هادی بهادری در گفتگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: در حال حاضر در مبارزه اجتماعی با مواد مخدر با چالش بزرگی چون نبود شغل های کافی برای جوانان کشور مواجه هستیم ، بیکاری آفت بسیاری از آسیب ها از جمله مصرف مواد مخدر است و باید چاره ای اساسی در این زمینه اندیشیده شود.

نایب رئیس کمیسیون عمران با بیان اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت ریشه کنی و یا کنترل و پیشگیری از اعتیاد به مصرف مواد مخدر بویژه صنعتی و شیمیایی واقف هستند، اظهار کرد: دولت ، دست اندکاران امر مبارزه با مواد مخدر و مسوولان تیم اقتصادی کشور باید با بهره گیری از صاحب نظران و کارشناسان ،زمینه ها و امکانات اشتغال را برای جوانان فراهم کنند.

بهادری با اشاره به اینکه درصد بسیاری از معتادان ، بی هدف بودن در زندگی را عامل اصلی آغاز مصرف مواد مخدر صنعتی و داروهای روان گردان تلقی می کنند، ادامه داد: وقتی جوانی که از دانشگاه فارغ التحصیل می شود ، وارد بازار کار شود ، زندگی اش با انگیزه تر و با هدف تر شده و اوقات خود را با مصرف مواد مخدر نمی گذراند.

وی تصریح کرد: مبارزه با اعتیاد به چالش بزرگی تبدیل شده و شکل مبارزه مستقیم با قاچاق مواد مخدر نیز پاسخگو نبوده و نیست ، باید زمینه های اشتغال در جامعه فراهم شود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین ضرورت دارد در بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر امکانات ورزشی و فرهنگی توسعه بیشتری یابند ، محیط های شادی آور و با نشاط ، فرد نوجوان و جوان را از درهم ریختگی و بی حوصلگی و از حالت ملتهب در می آورد.

بهادری با یادآوری اینکه اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی ریشه در مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد، گفت: باید با نگاه دقیق و موشکافانه به این معضل اساسی که به پدیده ای شوم و خانماسوز تبدیل شده ، بنگریم و تمامی همت خود را با مشارکت عمومی مردم برای پیشگیری و کاهش عرضه و تقاضای مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی بکار ببندیم .

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب