امروز: پنج شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/01]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 18213 تاریخ انتشار: یکشنبه ۹ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۳:۵۹:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

دکتر نوربخش خبرداد؛

انتقال ١٨بنگاه اقتصادی به سازمان تامین اجتماعی

خبرایران: مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفت: دومین اقدام از سوی دولت در رابطه با پرداخت بدهی ها به تامین اجتماعی، طی ماه جاری انجام شد.
انتقال ١٨بنگاه اقتصادی به سازمان تامین اجتماعی
به گزارش خبرایران از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه دومین اقدام از سوی دولت در رابطه با پرداخت بدهی ها به تامین اجتماعی، طی ماه جاری انجام شد، گفت: بر اساس مصوبه روز چهارشنبه هیات محترم دولت ۴۶هزار میلیارد ریال از بدهی های دولت به سازمان تامین اجتماعی تهاتر شد. وی افزود: همچنین ١٨ بنگاه اقتصادی به سازمان تامین اجتماعی بابت مطالبات این سازمان از دولت منتقل شد.دکتر سید تقی نوربخش اظهار داشت: ٣٢درصد پالایشگاه های بندرعباس، ٦٠درصد پالایشگاه لاوان، ١٠٠ درصد نیروگاه خلیج فارس، ١٠٠ درصد قطار رجا و ٦ درصد بانک رفاه کارگران به اضافه تعداد دیگری از بنگاه های اقتصادی، بابت مطالبات دولت به این سازمان منتقل شد که لازم است از این اهتمام دولت تشکر کنم.
وی در خصوص مانده بدهی دولت به تامین اجتماعی گفت: میزان بدهی که از دولت قبل به تامین اجتماعی منتقل شد، حدود ٦٠ هزار میلیارد تومان است که رقم قابل توجهی است و طبیعتا هر سال مقادیری به آن اضافه شده است.
دکتر نوربخش ادامه داد: این موضوع سومین اقدامی بود که دولت جناب آقای دکتر روحانی در ارتباط با تهاتر مطالبات سازمان تامین اجتماعی انجام می دهد و دو مورد از این اقدامات طی همین ماه انجام شد.

 

مطالب پربیننده
آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب