امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ [2024/04/26]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 17896 تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۲:۱۶:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

حسین مهری اعلام کرد؛

پست تنها مرجع مجاز تمامی فعالیت‌های مرتبط با حمل و نقل کالا در کشوراست/ فروشگاه‌های مرتبط با تجارت الکترونیکی باید نماد اعتماد را از شرکت ملی پست دریافت کنند/ سهم هزینه‌های پستی در سبد خانوار سالانه ۱۱ هزار تومان است

خبرایران:مدیرعامل شرکت ملی پست گفت: سهم هزینه‌های پستی در سبد خانوار سالانه ۱۱ هزار تومان است و با توجه به هزینه‌های مصرفی خانوار، این عدد خیلی بالا نیست.
پست تنها مرجع مجاز تمامی فعالیت‌های مرتبط با حمل و نقل کالا در کشوراست/ فروشگاه‌های مرتبط با تجارت الکترونیکی باید نماد اعتماد را از شرکت ملی پست دریافت کنند/ سهم هزینه‌های پستی در سبد خانوار سالانه ۱۱ هزار تومان است

به گزارش خبرنگار خبرایران، نشست خبری «روز جهانی پست» صبح امروز 18 مهرماه 1395 با حضور«حسین مهری» مدیرعامل شرکت ملی پست و اصحاب رسانه در شرکت ملی پست برگزار ودراین نشست خبری«حسین مهری» مدیرعامل شرکت ملی پست اظهار داشت: تمامی شبکه‌های موازی که در بخش پست فعالیت می‌کنند، مطابق با اساسنامه جدید شرکت ملی پست باید از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مجوز فعالیت بگیرند.

مدیرعامل شرکت ملی پست تصریح کرد: تمامی فعالیت‌های مرتبط با حمل و نقل کالا هم‌اکنون به غیر از پست در کشور غیرمجاز بوده و فعالان این حرفه باید تا مرداد ماه سال آینده نسبت به دریافت مجوز فعالیت اقدام کنند؛ در غیر این صورت جلوی فعالیت‌ آنها گرفته خواهد شد.

وی از ساماندهی فعالیت‌های فروشگاه‌های الکترونیکی و اینترنتی خبر داد و خاطرنشان کرد: مطابق با اساسنامه جدید شرکت ملی پست، تمامی فروشگاه‌های مرتبط با تجارت الکترونیکی باید از این پس نماد اعتماد را از شرکت ملی پست دریافت کنند. پیش از این و تا مرداد ماه امسال، وزارت صنعت متولی ارائه گواهینامه نماد اعتماد بود، اما از این پس این وظیفه به شرکت پست واگذار شده است.

مهری عنوان داشت: طی ۶ ماهه اخیر دو میلیون مرسوله تجارت الکترونیک از طریق درگاه پست ارسال شده وهم‌اکنون ۲۱۱۵ فروشگاه اینترنتی مجاز در حال فعالیت در کشور هستند و ۷۰۰ فروشگاه غیرمجاز نیز تعطیل شده و تهران، خوزستان، اصفهان، خراسان رضوی و شیراز بیشترین ترافیک تجارت الکترونیک را طی ۶ ماهه گذشته به خود اختصاص داده است.

وی بیشترین حجم مرسولات پستی را مربوط به سرویس عادی پست عنوان کرد وگفت: بیشترین تقاضا با ۴۰ درصد رکورد، مربوط به ارسال مرسولات عادی پستی است و فاصله ایران درحوزه خدمات پستی باکشورهای توسعه‌یافته، زیاد است واین درحالی است که جایگاه ایران درمیان کشورهای منطقه، جایگاه خوبی است و در زمینه توسعه تجارت الکترونیک نیز توفیقاتی داشته‌ایم.

مدیرعامل شرکت ملی پست ادامه داد: سهم هزینه‌های پستی در سبد خانوار سالانه ۱۱ هزار تومان است و با توجه به هزینه‌های مصرفی خانوار، این عدد خیلی بالا نیست. در همین حال شرکت پست از سال ۹۳ تاکنون هیچ‌گونه افزایش تعرفه‌ای را نداشته است و خدمات پستی به نوعی ارزان‌ترین خدمات برای خانواده‌ها محسوب می‌شود.

وی از هوشمندسازی خدمات پستی با راه‌اندازی سامانه نرم‌افزاری یکپارچه‌سازی خدمات در ۱۵۰ نقطه کشور و نیز راه‌اندازی سامانه هوشمند همراه نامه‌رسان خبر داد و گفت: این پروژه به زودی در صد درصد کشور اجرایی می‌شود و نامه‌رسان‌ها به سیستم یکپارچه پست متصل می‌شوند؛ به این ترتیب دریافت مرسولات با امضای دیجیتال گیرنده مرسوله ثبت خواهد شد.

مهری درمورد یکپارچه‌سازی نشانی‌های املاک، به راه‌اندازی سامانه «سیماچ» اشاره کرد و گفت: این سامانه هم‌اکنون در کرمان، گیلان و البرز با تجهیز ۴۹ شهرداری و ۵۱۵ دهیاری انجام شده است. بر اساس این پروژه، تمامی استعلامات املاک در جهت سالم‌سازی فضای اقتصادی، کاهش مراجعات مردم و نیز جلوگیری از زمین‌خواری، الکترونیکی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به اجرای طرح «مدیریت نشانی مکان‌محور» به عنوان یکی از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در جهت اختصاص کدپستی یکپارچه به تمامی نشانی‌های کشور، گفت: هم‌اکنون ۴۸.۵ میلیون رکورد اماکن به ثبت رسیده که برای آن کد ۱۰ رقمی اختصاص پیدا کرده است. این آمار مربوط به ۳۸.۵ میلیون نشانی شهری و ۱۰ میلیون نشانی روستایی می‌شود.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح ۱۰۰ درصد اماکن شهری در زمینه کدپستی ۱۰ رقمی بروزرسانی شده‌اند که برای این پروژه ۳۱ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است. در همین حال ۵۵ درصد روستاها نیز از نظر کدپستی بروزرسانی شده‌اند.

مهری همچنین از«ژئو کد» شدن ۱۶ درصد استان‌ها خبر داد و افزود: با اجرای این پروژه طول و عرض جغرافیایی به مکان اختصاص خواهد یافت. هم‌اکنون به حدود ۱۲ میلیون ساختمان در کشور، طول و عرض جغرافیایی اختصاص داده شده است و امید می‌رود تا پایان سال ۱۰۰ درصد شهرها و روستاها ژئو کد شوند.

وی از ساماندهی و نظارت بر ورود و صدور مرسولات خارجی خبر داد و گفت: براساس اساسنامه جدید شرکت ملی پست، تمامی مرسولاتی که وارد کشور شوند و مرسولاتی که از کشور خارج خواهند شد، باید از طریق پست ملی ایران ساماندهی شوند. در این زمینه مذاکراتی با فرودگاه‌های کشور و معاونت وزارت راه در جهت هماهنگی و ساماندهی لازم صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت ملی پست یادآورشد: در همین حال نظارت و ساماندهی خرید و فروش اینترنتی چه در سطح داخل و چه در سطح بین‌الملل به پست واگذار شده است تا از ورود کالاهای ممنوعه به کشور جلوگیری شود؛ در این زمینه در حال تدوین آئین‌نامه لازم هستیم.

وی در مورد عدم تطابق کدپستی درج شده در قبوض تلفن ثابت و همراه، گفت: با توجه به اینکه بسیاری از این کدپستی‌ها قدیمی بوده و با آدرس‌های مورد نظر تطابق ندارد، مکاتباتی با مخابرات داشته‌ایم تا تمامی قبوض تلفن ثابت و همراه را برای بروزرسانی کدپستی، به ما بسپارند. در همین حال مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه شرکت پست، نسبت به دریافت کدپستی ۱۰ رقمی خود اقدام کنند.

مهری در مورد تعامل و همکاری با شرکت‌های پست بین‌الملل گفت: هم‌اکنون پست DHL در ایران فعال است، اما از حدود هشت ماه پیش فعالیت پست TNT متوقف شده است و دلیل آن، ارتباطی با ما ندارد و به دلیل خرید سهام این شرکت توسط یک شرکت آمریکایی است. به طور کل ما جزو اتحادیه جهانی پست هستیم و هیچ‌گونه محدودیتی در زمینه فعالیت و ارسال واردات و صادرات مرسولات پستی در کشور ما وجود ندارد.

وی درپایان گفت: با پست کشورهای اتریش، یونان، آلمان و فرانسه برای توسعه همکاری‌ها مذاکره رداشته ایم و درهمین حال تفاهمنامه همکاری با کشورهای آذربایجان، عراق و ترکیه منعقد شده است. از سوی دیگر با شرکت زیمنس برای مکانیزه کردن فعالیت‌های پستی، وارد مذاکره شده‌ایم.   

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب