امروز: سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/20]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 15579 تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۵۳:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

مهدی اعتصام خبرداد؛

سهام شرکت تايد واتر خاورميانه وضعیت باثبات خود را حفظ کرده/ رقم بدهی شرکت تايد واتر خاورميانه به سازمان بنادر و دریانوردی به کمتر از 50 میلیارد تومان رسیده / فروش 9/63 درصد سهام مدیریتی شرکت به شرکت فراز انرژی دنا قطعی شد

خبرایران: مدیرعامل شرکت تايد واتر خاورميانه گفت: خوشبختانه سهام شرکت در مقایسه با شرکت های حمل و نقلی وضعیت باثبات خود را حفظ کرده و دستخوش تغییرات فاحش نشده است. به طوری که بعد از افزایش سرمایه شرکت در سال گذشته نماد این شرکت با قیمت مناسب بازگشایی شد.
سهام شرکت تايد واتر خاورميانه وضعیت باثبات خود را حفظ کرده/ رقم بدهی شرکت تايد واتر خاورميانه به سازمان بنادر و دریانوردی به کمتر از 50 میلیارد تومان رسیده / فروش 9/63 درصد سهام مدیریتی شرکت به شرکت فراز انرژی دنا قطعی شد

به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری«شرکت تايد واتر خاورميانه » صبح روز23 خرداد ماه 1395 با حضور«مهدی اعتصام» مدیرعامل شرکت تايد واتر خاورميانه و اصحاب رسانه در ساختمان شرکت تايد واتر خاورميانه برگزارودراین نشست خبری«مهدی اعتصام» مدیرعامل شرکت تايد واتر خاورميانه درخصوص مهمترین اقدامات برای رفع محدودیت های تحریم و طرح های توسعه ای وهمچنین بودجه سال 94 و امسال ، زمان برگزاری مجمع و سیاست تقسیم سود و برنامه افزایش سرمایه در سال جدید شرکت تايد واتر خاورميانه اظهارداشت: در 3 سال اخیر تلاش کردیم بودجه های واقعی به بازار سرمایه ارایه کنیم و اولویت مجموعه اصلاح ساختار مالی است به همین منظور سال گذشته در راستای عملیات شفاف سازی ذخایر زیادی گرفتیم. در سال گذشته 40 میلیارد تومان در بخش های مختلف اصلاح ساختار مالی انجام دادیم.

اعتصام درخصوص تحقق بودجه سال مالی 94 با توجه به پوشش 65 درصدی در دوره 9 ماهه تصریح کرد:هنوز گزارش های تلفیقی نهایی نشده و اما به نظر می رسد به دلیل اصلاح قراردادها با سازمان بنادر و دریانوردی افزایش هزینه ها رخ دهد و با کسری و نه تعدیل منفی روبرو باشیم.

وی زمان برگزاری مجمع سالانه را بعد از ماه مبارک رمضان اعلام و در خصوص سیاست تقسیم سود افزود: طبق سنوات قبل در نظر داریم سود تقسیمی به نحوی باشد که بتوان بخشی از آن را به عنوان پشتوانه طرح های توسعه ای قرار داد. از همین رو برای هماهنگی در این ارتباط در حال رایزنی با سهامدار عمده جدید هستیم.

مدیرعامل شرکت تايد واتر خاورميانه درمورد افزایش سرمایه 59 درصدی اسفند سال گذشته و برنامه جدیدی شرکت تايد واتر خاورميانه عنوان داشت: برنامه افزایش سرمایه 50 درصدی و رسیدن سرمایه «حتاید» به 150 میلیارد تومان از محل آورده و مطالبات نقدی سهامداران برای سال جاری در دستور کار قرار دارد و خوشبختانه سهام شرکت در مقایسه با شرکت های حمل و نقلی وضعیت باثبات خود را حفظ کرده و دستخوش تغییرات فاحش نشده است. به طوری که بعد از افزایش سرمایه شرکت در سال گذشته، نماد این شرکت با قیمت مناسب بازگشایی شد.

وی به دوران پرفراز و نشیب این شرکت از ابتدای حضور خود در این مجموعه اشاره و گفت: اصلی ترین دغدغه تایدواتر در سال 92 به ارتباطات کاری با سازمان بنادر و دریانوردی مربوط می شد به طوری که با موانعی همانند بدهی های زیاد به این سازمان، پرونده های حقوقی و قضایی، عدم حضور در مزایده ها و مناقصه ها و علاوه بر آن برنامه های توسعه ای روبرو بود.

مدیرعامل شرکت تايد واتر خاورميانه خاطرنشان کرد: خوشبختانه علی رغم روند منفی طی آن دوران بعد از گذشت بیش از دو سال با تلاش های صورت گرفته موفق شدیم اکثر موارد مطرح شده را با سازمان بنادر و دریانوردی حل کرده و ارتباط منطقی را با این نهاد برقرار کنیم.

وی در خصوص رقم بدهی شرکت به سازمان بنادر و دریانوردی و میزان تسویه آن گفت: بدهی تایدواتر به این سازمان حدود 220 میلیارد تومان بود که در حال حاضر به کمتر از 50 میلیارد تومان رسیده است و در حالی شکایت های حقوقی و قضایی بیش از 15 مورد این شرکت و سازمان علیه یکدیگر مختومه شده که تایدواتر مجوز حضور در مزایده ها و مناقصه ها را از سازمان بنادر و دریانوردی دریافت کرده است.

وی هدف از فروش سهم 9/63 درصدی مدیریتی شرکت تایدواتر خاورمیانه را اولین گام جدی برای رفع تحریم ها علیه این مجموعه و ماندگاری در صحنه خدمات بندری عنوان و گفت: همان گونه که مطلع هستید این شرکت در سال 90 مشمول تحریم خزانه داری آمریکا و اتحادیه اروپا قرار گرفت و این محدودیت ها از سوی شرکت های خارجی روز به روز افزوده می شد تا جایی که این روند در تیرماه سال 94 تشدید شد.

اعتصام افزود: یکی از معضلات اصلی در این میان رفع این مشکل به صحیح ترین شکل ممکن بود تا شرکت بتواند حضور فعال در بنادر داشته باشد. طبق بررسی های صورت گرفته از سوی کارشناسان حقوق بین الملل و هیات مدیره تنها راه برای رفع این معضل فروش سهام مدیریتی شرکت به جهت وابستگی به مجموعه مهر اقتصاد و بنیاد تعاون بسیج اعلام شد.

وی ادامه داد: مذاکرات برای فروش سهام مدیریتی توسط شرکت مهر اقتصاد ایرانیان و صندوق اعتباری کوثر از اواخر سال 93 شروع شد و در نهایت در 17 خردادماه جاری قطعی شدن فروش سهام مدیریتی این شرکت به میزان 9/63 درصد به شرکت فراز انرژی دنا قطعی شد.

مدیرعامل شرکت تایدواتر خاورمیانه دومین گام به منظور رفع محدودیت های تحریم را فعال شدن تیمی از کارشناسان حقوق بین الملل اعلام و گفت: با توجه به اعلام رسمی قطعی شدن فروش سهام مدیریتی به مالک جدید در حال تشکیل یک تیم حقوقی قوی برای پیگیری فرآیند رفع تحریم ها هستیم و تسریع در اقدامات مربوط به برقراری ارتباط بیشتر با شرکت های خارجی برای همکاری های آینده و انعقاد قراردادهای جدید به عنوان سومین هدف شرکت تایدواتر است که اثرات مثبت آن نیز در تعاملات این مجموعه با سازمان بنادر و دریانوردی قابل توجه خواهد بود.

وی در واکنش به این موضوع که پیش بینی شما از زمان لازم برای رفع کامل تحریم ها علیه شرکت تایدواتر در خزانه داری آمریکا و اتحادیه اروپا چقدر است، عنوان داشت: واقعیت آن است که برای پیگیری این مساله و به نتیجه رسیدن آن به زمان زیادی نیاز است. به طوری که طبق تجارب کارشناسان حقوق بین الملل این پروسه برای رفع تحریم اتحادیه اروپا حداقل به زمانی حدود 9 ماه تا یک سال نیاز دارد و برای رفع تحریم ها در خزانه داری آمریکا مدت زمان بیشتری را می طلبد.

مدیرعامل شرکت تایدواتر خاورمیانه در ادامه به اقدامات توسعه ای و سرمایه گذاری در دستور کار «حتاید» پرداخت و خاطرنشان کرد: مجوز ساخت سیلوی 34 هزار تنی بندر امیرآباد صادر شده و کارهای اجرایی آن آغاز شده که اواخر سال جاری به بهره برداری خواهد رسید و ساخت انبار در بندر امام در دستور کار قرار گرفته و امیدوارم در مدت زمان 10 ماه به بهره برداری برسد این در حالی است که عملیات ساخت انبار 5 هزار مترمربعی در بندر انزلی نیز در حال انجام بوده به طوری که قرار است تا پایان سال بخش اعظم آن اجرایی شده و در سال آینده به بهره برداری برسد.

وی تاکید کرد: برای تامین منابع مالی پروژه ها در سال جاری با محدودیتی مواجه نیستم از دیگر پروژه های و برنامه های قابل پیگیری را شامل اجرای پروژه ترمینال دوم غلات، خرید تجهیزات جدید، تعیین تکلیف زمین 6/6 هکتاری در بندر شهید رجایی، خرید 2 دستگاه شناور و مذاکره برای فرایند حمل آن با پیمانکاران، پیگیری پروژه سالویج خور موسی دانست و یک شرکت وابسته به مجموعه تایدواتر موفق شد در مرحله سوم مزایده با تغییر شرایط و در قالب مذاکره در ناحیه شمال کشور برنده انجام پروژه لایروبی شود.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب