امروز: جمعه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/16]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 14739 تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴:۱۰ قبل از ظهر نسخه چاپی

برنامه ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر برای اهالی رسانه/ جشنواره برای رسانه‌ها زودتر آغاز می‌شود

خبرایران: جشنواره جهانی فیلم فجر سه‌شنبه 31 فروردین‌ماه با نمایش چند فیلم منتخب جشنواره برای اهالی رسانه افتتاح می‌شود.
برنامه ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر برای اهالی رسانه/ جشنواره برای رسانه‌ها زودتر آغاز می‌شود

به گزارش خبرایران از ستاد خبری، سه‌شنبه 31 فروردین ماه پیش از شروع رسمی سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر، 5 فیلم منتخب در کاخ جشنواره برای اهالی رسانه به نمایش در می‌آید و دبیر و مدیران این دوره در کنار آنان فیلم می‌بینند.

همچنین هر روز دو سئانس شامل یک فیلم ایرانی اکران اول و یک فیلم خارجی، برای اهالی رسانه صرفا با ارائه کارت به نمایش در می‌آید.

برای سایر سئانس‌ها در طول جشنواره، خبرنگاران و منتقدان باید همچون سایر دارندگان کارت جشنواره، با مراجعه به سایت سینما تیکت، مطابق سهمیه خبرنگاران و منتقدان در هر سالن، بلیت مورد نظر خود را رزرو کنند. بدیهی است این رزرو بلیت رایگان است.

رضا میرکریمی دبیر سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به اهالی محترم رسانه توصیه کرد از سئانس‌های ویژه press استفاده کنند تا در طول جشنواره بتوانند با فراغ بال بیشتری به انجام کار رسانه‌ای خود بپردازند.

سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر از اول تا ششم اردیبهشت ماه با دبیری رضا میرکریمی در پردیس چارسو برگزار می شود. برای اطلاع از اخبار جشنواره به سایت آن به نشانی www.fajriff.com مراجعه کنید.

 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب