امروز: چهارشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۴ [2025/07/09]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 14380 تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۱۸:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

مدیرعامل بانک ملت خبر داد؛

پرداخت غرامت 4 میلیارد دلاری به بانک ملت از سوی انگلیس

خبرایران: مقرر شد تا خرداد ماه غرامت ۴ میلیارد دلاری به بانک ملت پرداخت شود.
پرداخت غرامت 4 میلیارد دلاری به بانک ملت از سوی انگلیس

به گزارش خبرایران علی رستگار، مدیرعامل بانک ملت در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در خصوص آخرین مراحل پرونده بانک ملت و طرح شکایت در دادگاه عالی انگلیس اظهار داشت: بانک ملت با طرح شکایتی در دادگاه عالی انگلیس خواستار دریافت مبلغی حدود ۴ میلیارد دلار بابت غرامت از دست رفتن فرصت کسب و کار در زمان اعمال تحریم‌ها شد.

وی خاطر نشان کرد: اعمال این تحریم‌ها و دشواری در نقل و انتقالات مالی برای مؤسسات و شهروندان ایرانی ما را به پیگیری قضایی واداشت و در ‌‌نهایت بر اساس حکم دادگاه عالی انگلیس، رای به نفع بانک ملت اعلام شد و این موضوع هم اینک در مراحل نهایی قرار دارد.

رستگار گفت: مقرر شد تا خرداد ماه غرامت ۴ میلیارد دلاری به بانک ملت پرداخت شود.

وی همچنین از واریز ۸۶۰ میلیون دلار بدهی شرکت نفتی شل به حساب بانک ملت خبر داد.

مدیر عامل بانک ملت تصریح کرد: برنامه بانک ملت رساندن رقم مطالبات معوق به ۴ درصد است. در بحث وصول مطالبات، پول‌های غیر مولد به اقتصاد کشور و واحدهای تولیدی ضربه می‌زند و باید این منابع غیر مولد با بازگشت معوقات به پولهای مولد تبدیل شود.

مدیر عامل بانک ملت، تصریح کرد: بر اساس تلاشهای انجام شده بانک ملت در حوزه وصول مطالبات غیر جاری، میانگین مطالبات معوق این بانک یک دوم میانگین نظام بانکی کشور یعنی ۶درصد است در حالی که معوقات نظام بانکی بالغ بر ۱۲درصد است.

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب