امروز: جمعه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ [2025/05/02]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 13768 تاریخ انتشار: شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۵۱:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

دوستداران محیط زیست مترو قیطریه تا پایانه تجریش را رکاب زدند

خبرایران: با هدف فرهنگ سازی و جلب مشارکت عمومی در پیوستن به کمپین "آسمان آبی ، زمین پاک " همایش دوچرخه سواری از ایستگاه مترو قیطریه تا پایانه تجریش در شمال تهران برگزار شد.
دوستداران محیط زیست مترو قیطریه تا پایانه تجریش را رکاب زدند

به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه یک عباس عالی شهردار ناحیه هفت با اعلام خبر فوق اظهار داشت: این همایش با حضورشهردار، معاون، مدیران و کارمندان ناحیه هفت این منطقه از محل این ناحیه  شروع شد و  دوچرخه سواران به سمت ایستگاه مترو قیطریه حرکت کردند و از آنجا به سمت پایانه تجریش و امامزاده صالح (ع) رکاب زدند.

وی گفت: دوچرخه سواران در این همایش به ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه به عنوان پاک ترین وسیله نقلیه پرداختند و در جهت ارتقاء فرهنگ  استفاده از وسائط نقلیه عمومی ،در مترو قیطریه و پایانه تجریش به شهروندانی که جهت تردد از مترو ، اتوبوس و تاکسی و دیگر وسایل حمل و نقل عمومی استفاده نمودند گل و پرچم هایی با مضمون آسمان آبی و زمین پاک اهداء نمودند .

عالی گفت: اهداء گل به رانندگان اتوبوس ، تاکسی و کارکنان مترو و اتوبوس رانی نیز انجام شد تا  رانندگان را به عزم همگانی در حفظ محیط زیست و اولویت قرار دادن آن در کارها ترغیب نمایند .

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب