امروز: پنج شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۴ [2025/05/22]
ما را در فیسبوک دنبال کنید ما را در توییتر دنبال کنید ما را در گوگل پلاس دنبال کنید خروجی RSS جستجوی پیشرفته سایت پیوندهای سایت
کد خبر: 10526 تاریخ انتشار: سه شنبه ۹ تیر ۱۳۹۴ ساعت ۲:۲۶:۱۰ بعد از ظهر نسخه چاپی

محمدرضا پهلوان اعلام کرد؛

زمان حضورم در فدراسیون فوتبال کارها با نظم و همه چیز حساب و کتاب داشت / کشوی جادویی در فدراسیون فوتبال نداشتم

خبرایران: محمدرضا پهلوان دبیرکل پیشین فدراسیون فوتبال گفت: در زمان حضورم در فدراسیون فوتبال به عنوان دبیر کل همه کارها با نظم پیش می رفت. همه چیز حساب و کتاب داشت و با نظم کارها پیش می رفت.
زمان حضورم در فدراسیون فوتبال کارها با نظم و همه چیز حساب و کتاب داشت / کشوی جادویی در فدراسیون فوتبال نداشتم

به گزارش خبرنگارخبرایران، نشست خبری معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی و رونمایی از لباس رسمی این دانشگاه صبح امروزباحضور«محمد دادکان» معاون ورزش دانشگاه آزاد اسلامی،«محمدرضا پهلوان» دبیرکل پیشین فدراسیون فوتبال واصحاب رسانه درساختمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و دراین نشست خبری «محمدرضا پهلوان » در مورد اینکه در زمان حضورش در فدراسیون فوتبال آیا کشوی جادویی داشته است اظهارداشت: نه اصلا چنین بحث هایی در آن زمان وجود نداشت و من کشوی جادویی نداشتم و همان گونه که در دانشگاه آزاد همه چیز با نظم پیش می رود در زمان حضورم در فدراسیون فوتبال به عنوان دبیر کل همه کارها با نظم پیش می رفت. همه چیز حساب و کتاب داشت و با نظم کارها پیش می رفت.

دبیر کل پیشین فدراسیون فوتبال گفت: در آن زمان کارها براساس سیکل اداری پیش می رفت و یک نامه بیش از دو سه روز طول نمی کشید که کارهایش انجام شود و مکاتبه ای وجود نداشت که پیش از این طول بکشد.

 

 

آخرین اخبار
© استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع (خبرایران) مجاز می باشد.
طراحی، تولید و اجرا: دلتاوب