خبرایران: در بازدید مشترک شهرداران مناطق 18 و 21 به همراه جمعی از معاونین و مدیران اجرایی خود از محور مرزی دو منطقه ، ضمن بررسی مشکلات عمرانی ، امور شهری ، ترافیکی و معارضین موجود در پروژه های منطقه ، بر تلاش برای تکمیل هر چه سریعتر پروژه های عمرانی تقاطع بزرگراه فتح تأکید شد .
به گزارش خبرایران از روابط عمومی شهرداری منطقه 21 ، جمال بافرانی شهردار منطقه همراه وحید نوروزی شهردار منطقه 18 ، ابتدا از پروژه بلوار کرمان خودرو بازدید کردند. دراین بازدید ، مطابق پیشنهاد مدیریت شهری منطقه 21 ، مبنی بر ایجاد دسترسی این بلوار به بزرگراه فتح ، جهت روانسازی ترافیکی آن ، تصمیماتی در خصوص بررسی وضعیت املاک معارض ، از طریق ایجاد راستگرد از بلوار کرمان خودرو به بزرگراه فتح ، اتخاذ شد .
شهرداران دو منطقه در ادامه از پروژه احداث کندروهای بزرگراه فتح بازدید کردند که با توافق های انجام شده مقرر شد ، کارگروهی متشکل از معاونت های خدمات شهری و عمرانی دو منطقه و همچنین مشاور ، به منظور بررسی مشکلات مرتبط با آبراه های عرضی بزرگراه فتح ، تشکیل شود.
همچنین در مورد رفع معارضان ملکی ضلع جنوب تقاطع غیر همسطح بزرگراه فتح - بلوار ایران خودرو ، پیرو تأکید شهردار منطقه 21 بر تسریع اجرای پروژه مذکور ، شهردار منطقه 18 نیز دستور نهایت همکاری و پیگیری توسط معاونان و مدیران اجرایی مجموعه این منطقه را در جهت رفع معارضان مربوطه را صادر نمود .
دکتر بافرانی و دکتر نوروزی در ادامه این بازدیدها ، از محدوده رمپ و لوپ بزرگراه های آزادگان _ فتح و طرح جهادی اجرا شده در سال گذشته ، دیدن کردند و در جریان این بازدید ، بر تعاملات هرچه بیشتر ، بین معاونت های خدمات شهری و فنی و عمرانی دو منطقه ، جهت جمع آوری آبهای سطحی محور بزرگراه آزادگان در محدوده منطقه 18 ، تأکید شد.
به دنبال بازدیدهای صورت گرفته ، وضعیت عملیات اجرایی تقاطع غیر همسطح بزرگراه فتح - بلوار گلها نیز مورد بازدید قرار گرفت و طی آن ، شهردار منطقه 18، انجام اقدامات لازم در خصوص رفع معارض ملکی موجود در این تقاطع را در اولویت نخست این منطقه قرار داد .
گفتنی است شهرداران مناطق 18 و 21 در پایان ، از مسیر زیرگذر فربت ، به عنوان آخرین محل مشترک دو منطقه بازدید نموده و در حین این بازدید ، تدابیری مناسب را برای اجرای گاردریل و جمع آوری و جلوگیری از تخلیه خاک و نخاله های غیر مجاز در این محدوده ، اتخاذ کردند .
شایان ذکر است در این بازدید چند ساعته ، دکتر بافرانی و دکتر نوروزی ، ضمن بررسی و رسیدگی به مسائل و مشکلات موجود در پروژه های عمرانی دو منطقه ، گسترش و بهبود همکاری و تعاملات میان دو سازمان را در راستای خدمت رسانی بهینه به شهروندان و ایجاد فضایی امن و حفاظت شده برای آنان ، مفید و مؤثر دانستند.